Факультет економiки та управлiння

Відбувся турнір з історії економіки та економічної думки серед студентів ІІ курсу спеціальності «Фінанси»23 Грудня 2015р.

18 грудня 2015 р. відбувся турнір з історії економіки та економічної думки серед студентів ІІ курсу спеціальності «Фінанси».

Такий турнір проходив цього року вперше. Ініціатором проведення змагання виступив доцент кафедри, к.е.н. Лавриненко Володимир Миколайович. Основна мета такого заходу – поглиблення історико-економічних знань студентів, їх спрямування на формування компетенцій студентів.

У турнірі взяли участь 5 груп спеціальності «Фінанси». Учасникам було запропоновано актуальні історико-економічні теми для підготовки доповіді (презентації) та запитань до команд-конкурентів. Також оцінювалися рецензії команд на відповіді конкурентів. Виступи учасників оцінювало жюрі, до складу якого увійшли доц. Лавриненко В.М., доц. Воробйова Л.В., ст. викл. Лопух К.В., ас. Полюсевич Ю.Г. та асп. Цаповська М.В.

Перемогу на першому турнірі серед команд-учасниць отримала 4 група, а саме: 
Лемішко Сергій (капітан)
Симакова Світлана
Варивода Максим
Рибаченко Анастасія

Рябець
 Анастасія

Проведений турнір показав активність та зацікавленість студентів у підвищенні рівня своїх знань, у прагненні вивчати історію економіки та економічної думки, що, відповідно, дає можливість і підстави проводити подібні турніри і надалі, розглядати їх як джерела розвитку сучасного економічного мислення.


доц. Лавриненко вітає учасників турніру


Жюрі турніру


Команда-переможець - ФІН-204


Виступ за темою "Розвиток кейнсіанства у 40-70-х рр."


Учасники турніру