Факультет економiки та управлiння

Викладач кафедри, д.і.н., проф. А.І.Чуткий презентував книгу з економічної історії України30 Жовтня 2015р.

     У жовтні 2015 р. вийшла друком книга проф. Чуткого А.І. «Нариси з економічної історії України. Книга 2. Становлення житниці Європи (друга половина XV – перша половина XVII ст.».
     Друга книга серії «Нариси з економічної історії України» присвячена аналізу господарського комплексу та економічної думки України протягом періоду від останньої чверті XV і до середини XVII ст. Розвиток взаємозв’язків економіки та політичної, релігійної, культурної сфер суспільного життя розглядається в рамках європейського цивілізаційного простору. Значна увага приділяється тим аспектам економічного життя українських земель, які визначають особливість указаного періоду історії, а саме: становлення України як житниці Європи.
     Презентація відбулася у книгарні «Є», на якій були присутні провідні фахівці з історичних, економічних та політичних наук, викладачі та аспіранти кафедри, студенти та гості.
     Довідка: першу книгу А.І.Чуткого «Нариси з економічної історії України. Книга 1. На перехресті торгових шляхів» було опубліковано у 2013 р.


З видавцем Юлією Олійник


Зі студентами