Факультет економiки та управлiння

Підсумки круглого столу «Фундаментальна економічна теорія в структурі економічного знання: проблеми та виклики сучасності»11 Листопада 2019р.

7 листопада 2019 року відбувся Круглий стіл «Фундаментальна економічна теорія в структурі економічного знання: проблеми та виклики сучасності», присвячений 95-й річниці від дня народження проф. Л.Я.Корнійчук. 

Тематика круглого столу охоплювала широке коло дискусійних питань - від теоретико-методологічних проблем економічної теорії, важливості історико-економічних досліджень, впровадження наукових результатів в освітній процес до проблем використання розробок економістів в практиці сучасних реформ.

У роботі круглого столу взяли участь провідні фахівці у галузі економічної теорії, методології економічних досліджень, історико-економічних дисциплін, мікро- та макроаналізу, зокрема з ДУ «Інститут економіки та прогнозування НАН України», Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Київського національного торговельно-економічного університету, Національного авіаційного університету та інших наукових установ.