Факультет економiки та управлiння

11 травня 2017 року відбулося засідання кафедри15 Травня 2017р.

На черговому засіданні кафедри відбулося нагородження переможців та учасників 84-ї щорічної судентської наукової конференції - у секції "Інноваційний ресурс соціально-економічного розвитку України: історико-економічний аспект". 

I МІСЦЕ
Другова Євгенія
(наук. кер. проф. Фещенко В.М.)
Козаченко Роман
(наук. кер. проф. Чуткий А.І.)

ІІ МІСЦЕ
Лиманський Максим
(наук. кер. проф. Чуткий А.І.)
Матвієнко Марія, Рубінська Софія
(наук. кер. доц. Лавриненко В.М.)

ІІІ МІСЦЕ
Копилова Ірина 
(наук. кер. ст. викл. Полюсевич Ю.Г.)
Нотевський Євгеній
(наук. кер. доц. Воробйова Л.В.)

Доповіді всіх студентів були цікавими, змістовними, викликали жваві дискусії та обговорення. Цього року участь у роботі конференції взяли студенти різних курсів з різних факультетів, що свідчить про інтерес з боку студентів до історико-економічної проблематики сучасних соціально-економічних проблем. 

Високий рівень організації секційного засідання був забезпечений організаційним комітетом - доц. Воробйовою Л.В. та ст. викл. Кондратом О.Б. Окрему подяку хочемо висловити бібліотеці КНЕУ імені Вадима Гетьмана за надання конференц-зали для проведення конференції. 

Також на засіданні кафедри було розглянуто питання методичного семінару "Теорія економічної історії на початку ХХІ століття". З доповіддю виступив доц. В.М.Лавриненко, а також надав викладачам кафедри інформацію про літературні новинки з економічної історії.